Vihmaussi sõnnik 20L (ca 10kg)

Veise sõnnikust toodetud ökoloogiliselt puhas vihmaussi kompost (lõhnatu biohuumus ehk vermikompost). Toode on 100% naturaalne ja mõeldud kasutamiseks taimekasvatuses, põllumajandustootmises ning loomakasvatuses. Lubatud kasutada mahepõllumajanduses ja taimekasvatuses. Parandab pinnase agrokeemilisi omadusi. Kiirendab idanemist, juurdumist ning suurendab saagikust. Vähendab põllumjandustoodete nitraadi sisaldust ja taimede haigusi. Ei ole inertne ega sisalda patogeenseid organisme ja umbrohuseemneid ning vihmausse. Üledoseerimise ohtu ei ole. 
Kasutusjuhend:
Juurviljaistikute kasvatamine - 1 osa vermikomposti segada 3-5 osa musta mulla (kasvupinnase) või turbaga.
Toataimede ümberistutamine - 1 osa komposti ja 5 osa pinnast.
Taimede väetamine vegetatsiooniperioodil - toataimedele panna lillepotti taime ümber 1 cm paksune kiht ja kasta, vajadusel kobestada. Marjapõõsastele ja istikutele panna kuni 2 cm paksune kiht ja kasta. Viljapuudele panna 2-3 cm paksune kiht aastas. Istutamisel: pisitaimed - 1/6 augu mahust. Juba istutatud taimede väetamise korral puistata juurte ümber arvestusega 350 g/m2. Põõsad - 1/5 augu mahust istutamisel, edaspidi 350 g/m2 aastas. Puud - istutamisel 1/4 augu mahust, edaspidi iga aasta 350 g/m2. Istikute istutamisel pinnasesse lisage istutusauku 100-200 g vihmaussi komposti (võib ka rohkem), segades see mullaga. Kartul on väga tundlik kompostile, soovitav on anda 100-200g vihmaussi komposti  (võib ka rohkem) igasse istutusauku koos seemnematerjaliga. Peale kurgiistikute välja istutamist on soovitav taimede juures asuvat mulda rikastada kompostiga (1-2 cm paksune kiht). 

Võib sisaldada õle jääke. ei ole ohtlik inimestele ega mesilastele. Säilitada temperatuuril -20˚C kuni +45˚C. Ajalist piirangut ei ole (soovitav kasutada 5 aasta jooksul).


NB! Vihmaussi komposti ära kasuta koos sünteetiliste väetiste ja taimekaitsevahenditega. Keemia rikub toote tasakaalu ja hävitab selles oleva mikrofloora.

Video: https://novaator.err.ee/254443/vihmaussid-toodavad-musta-kulda

Tellimiskeskus: https://www.mustturg.ee/et/c/mullad-ja-vaetised

14,00 12,50

Gaasi-põleti Ø40cm 11,4kw 2 ringi Paella World

Tehniline info:
Võimsus: 11,4 kW
Gaasi tarbimine: 475 gr / h
Kaal: 3,8 kg
Läbimõõt: 40 cm
2 rõngast
Kirjeldus:
Gaasirõhk 30 mbar.
Väga sobiv universaalseks kasutamiseks potti, WOK-i, panni, grillplaati soojendamiseks

Tellimiskeskus: http://www.mustturg.ee/et/a/gaasi-poleti-o40cm-11-4kw-2-ringi-paella-world

65,00 50,00

Kaasaskantav gaasigrill Smart Plancha Kemper

Kaasaskantav gaasigrill Smart Plancha, sobib ideaalselt telkimisel, paadis- ja välistingimustes küpsetamiseks.
Võimalik ka küpsetada kalasid!
Varustatud suure küpsetusalaga (34 x 25 cm) alumiiniumist kleepumatu kattega, mis vastab kõigile Euroopa ja Itaalia standardite nõuetele.
Integreeritud turvasüsteem ballooni automaatseks vabastamiseks ülerõhu korral.
Roostevabast terasest U-kujuline põleti homogeense soojusjaotuse tagamiseks.
Reguleeritav võimsus.
Töötab Kemperi butaanikassetiga 577.
Kaasas plastikust kandekohver.

Tellimiskeskus: https://www.mustturg.ee/et/a/kaasaskantav-gaasigrill-smart-plancha-kemper

74,00€

Veini õhutaja (aeraator) VIN-AIRE

Ajalugu
Tänapäevane karahvin on sündinud jätkuvasta arengust. Vanad roomlased olid esimesed, kes võtsid veinikarahvinina kasutusele klaasist anuma. Aja möödudes tehti klaasanum ümber, kasutades selliseid materjale nagu pronks, hõbe ja kuld. Iga meister püüdles täiuslikkuse poole. Lõpptulemuseks oli laiale avatud alusele toetuv pikk nõtke kael. Karahvini lai alus suurendab veini alla jäävat pindala, pannes veini reageerima õhuga ehk„hingama“. Aeratsioon stimuleerib veinimolekule, mis päästavad valla loomuliku aroomi ning täiustavad veinimaitset. Traditsiooniline dekanteerimine on tõhus, kuid võib võtta mitu tundi. Vin-Aire ühendab stiili ja innovatsiooni, viies veini aeratsiooni arengut edasi.

Vin-Aire aeraatori kasutamine    
        
Paljud veinisõbrad teavad, et punane vein vajab hingamisruumi, et maitsenüansid ning lõhnabukett paremini avalduksid. Vastupidiselt traditsioonilisele aeganõudvale veini õhutamise meetodile, on Vin-Aire aeraatori abiga võimalik saavutada parim efektiivne tulemus vaid sekunditega.
Oleme loonud toote, mis on tõeliselt eksklusiivne nii disainilt kui ka omadustelt. Vin-Aire aeraator on omaette kunstiteos ühendades nii kauni disani kui ka füüsika põhiprintsiibid.
Meie auhindadega pärjatud tootedisain lisab igale Sinu klaasile veinile rikkaliku maitseelamuse ning suurepärase aroomi.  
Toote kasutamine on äärmiselt lihtne. Hoia Vin-Aire aeraatorit oma klaasi kohal ning vala oma lemmikvein läbi selle klaasi. Õhutamise käigus kuuled meeldivat häält, mis tekib hapniku juurdepääsul ja segunemisel veinimolekulidega. Vein aereeritakse ehk õhutatakse sekunditega ning lõpptulemuseks on meeldivalt puhas aroom ja nauditav tulemus. Toote kasutamisel tunned kohe erinevust  õhutatud ja õhutamata veini vahel. Lase oma veinil hingata kasutades Vin-Aire aeraatorit! 
Aeraator on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et kasutamise tulemusena tekiks piisavalt sobilik kogus vaba õhuruumi, mis aitab pehmendada oluliselt Sinu lemmikveini maitset ega riku liigselt veini tegelikku taotluslikku maitset. 

Test - proovige teha järgmine katse kahe pokaali veiniga

Soovitame kindlasti proovida testimeetodit, mille tulemusena tunned olulist erinevust aereeritud ja aereerimata veini vahel. Selleks vajad kahte veinipokaali, meie õhutajat ning loomulikult veini. Ava veinipudel ja vala avatud pudelist vein ühte pokaali. Nüüd võta meie aeraator ja vala sama kogus veini teise pokaali läbi Vin-Aire õhutaja, hoides seda otse klaasi kohal. Veini voolamisel klaasi märkad õhutamisel tekkivaid õhumulle ja seda, kuidas hapnik seguneb veinimolekulidega toote külgedel asetsevate pisikeste õhuavade kaudu ning voolab pokaali. Kõigepealt tunneta erinevates pokaalides oleva veini lõhnaerinevust. Soovitame esmalt maitsta veini, mis on õhutatud Vin-Aire aeraatori abil. Seejärel korda sama protseduuri õhutamata veiniga. Tunned ju erinevust! See ongi põhjus, miks kasutada Vin-Aire aeraatorit iga kord, kui serveerid punast veini. Pealegi on seda väga mugav kaasa võtta, kus iganes oma lemmikveine soovid nautida ! 

Vin-Aire aeraatori omadused: 

Õhutab punase veini sekunditega.
Toodet on lihtne ja mugav kasutada.
Parandab oluliselt lõhna- ja maitsebuketti.
Ei vaja eraldi traditsioonilist klaasdekantrit.
Pehmendab veini maitset ja vähendab mõrusust ning aitab eemaldada tihtipeale tekkivat mõrkjat järelmaitset ning parkaineid.
Vin-Aire toode on valmistatud toiduainetetööstuses lubatud kasutajasõbralikest materjalidest  ning vastab FDA nõuetele  (USA Toidu- ja ravimiameti -Food and Drug Administration poolt kinnitatud materjalid).
Toodet on testinud ja inspekteerinud  SGS  S.A. ning see omab vastavat sertifikaati. 
Vin-Aire on turul ainus veiniõhutaja, mis on ametlikult akrediteeritud Pariisi Veinimuuseumi poolt.
Toodet on lihtne puhastada. 

Hooldamise juhend 

Enne toote kasutusele võtmist pese seda sooja vee ja  pesuvahendiga. Lase veel läbi aeraatori voolata. 

Toodet ei tohi pesta nõudepesumasinas.

Soovitame toodet loputada sooja veega, korrata seda veini aereerimise järgselt ning kasutamise vahepeal. Samuti siis, kui vahetate veinisorte samaaegsel tarbimisel.  Nii ei kuiva vein toote sisemuses ja ei ladestu toote mehhanismi. Juhul kui olete unustanud seda siiski teha, soovitame täita anum veega ning jätta aeraator mõneks ajaks vette ligunema.

Tellimiskeksus: http://www.mustturg.ee/et/a/veini-ohutaja-aeraator-vin-aire

30,00 26,00

Sääskede kärbeste putukate püüdja max 80m2 PNI

Ei kemikaale, lõhna ega müra
See toimib tõhusalt ultraviolettvalgusega ligimeelitavate putukate puhul, välistades need elektrilöögiga.
Toitmine 230 V, 50 / 60Hz
Mõõtmed 440 x 260 x 85 mm
Lambi tüüp UV-A
Kaabli pikkus 100 cm
Võimsus 20W
Torude arv 2 x 10W

Tellimiskeskus: https://www.mustturg.ee/et/a/saaskede-karbeste-putukate-puudja-max-80m2-pni

45,00 38,00